برگزاری نشست تخصصی مشترک با موضوع سبک زندگی بین پژوهشکده علوم اجتماعی جهاد دانشگاهی و مرکز مطالعات راهبردی ناجا

۰۶ مهر ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۶ کد : ۱۱۶۷۱ پژوهشی نشست و سخنرانی ها پربازدیده ترین اخبار
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه نشست تخصصی با موضوع "سبک زندگی ایرانی و اسلامی" روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۸.۷.۱ با مشارکت پژوهشکده علوم اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی و مرکز مطالعات راهبردی ناجا در سالن نشست¬های تخصصی این مرکز برگزار گردید.

در این نشست سرکار خانم دکتر جعفرزاده پور و جناب آقای دکتر هادی برغمدی از طرف پژوهشکده علوم اجتماعی با دو موضوع به ایراد سخنرانی پرداختند. خانم دکتر جعفرزاده پور دراین نشست به بیان ابعاد و ویژگی­‌های سبک زندگی و دکتر هادی برغمدی به شبکه­‌های اجتماعی مجازی و رابطه­‌ی آن با سبک زندگی اشاره نمودند.

سرکار خانم دکتر شایگان(عضو هیات علمی دانشگاه امین) نیز در پایان نشست به موضوع سبک زندگی کارکنان ناجا در عرصه نظم و امنیت اشاره و در این خصوص مطالبی را بیان نمودند.

مخاطبان این نشست تخصصی مدیران تربیت و آموزش، مدیران بازرسی و مدیران دفاتر تحقیقات کاربردی معاونت ها و ادارت مختلف نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (پلیس پیشگیری، راهور، آگاهی، نظام وظیفه، فاوا، معاونت نیروی انسانی، دانشگاه علوم انتظامی، پژوهشگاه علوم انتظامی و...) بودند.