فراخوان دریافت مقاله فصلنامه علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی

فصلنامه علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی به عنوان تنها نشریه فعال حال حاضر در حوزه مطالعات ارزیابی تاثیرات اجتماعی در کشور وابسته به پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی (مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی) و با همکاری گروه ارزیابی تاثیرات اجتماعی انجمن جامعه شناسی ایران با هدف کمک به ارتقاء سطح علمی فعالان این حوزه، انتقال دانش موجود و حرکت در راستای مدیریت دانش در حوزه ارزیابی تاثیرات اجتماعی، ایجاد ارتباط علمی میان پژوهشگران و متخصصان حوزه ارزیابی تاثیرات اجتماعی، ایجاد تعامل بین رشته ای به عنوان یکی از ضرورت های مطالعات ارزیابی تاثیرات، ایجاد تعامل بین فعالیت های علمی و فعالیت های کاربری(پیوند علم و صنعت)، ایجاد شبکه اجتماعی میان پژوهشگران، متخصصان و علاقه مندان به حوزه ارزیابی تاثیرات اجتماعی آمادگی خود را جهت دریافت و چاپ مقالات در حوزه ارزیابی تاثیرات اجتماعی سیاست ­ها، برنامه­ ها، طرح ­ها و پروژه ­ها اعلام نموده و از پژوهشگران، متخصصان، کارشناسان و علاقمندان به این حوزه دعوت می­نماید مقالات خود را در قالب شرایط بیان شده تدوین و برای این فصلنامه به نشانی اینترنتی     sia.ihss.acecr@gmail.com   ارسال نمایند.

اطلاعات تکمیلی(شرایط مقالات، اعضای هیات تحریریه، شماره های تماس و...) نیز در سایت مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی به نشانی sia.ihss.ac.ir قابل مشاهده است.

راهنمای تدوین مقالات

فصلنامه علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی

شرایط ارسال مقاله:

• مقاله به زبان فارسی بوده و قبلا در نشریه دیگری پذیرش یا چاپ نشده باشد.
  • مقالاتی که بیش از یک نویسنده دارد، نویسنده مسئول مشخص و ترتیب همکاری نویسندگان تعیین شود.
  • مسئولیت صحت مندرجات مقاله به عهده نویسنده یا نویسندگان به طور عموم و نویسنده مسئول به­طور خاص است.
  • مرکز نشریات پژوهشگاه در ویرایش مقالات آزاد است.

نحوه ارائه مقاله:

• مقاله علمی ـ تخصصی شامل عنوان، چکیده مقاله، واژگان کلیدی، مقدمه،  ادبیات نظری، روش پژوهش، تجزیه و تحلیل، نتیجه‌گیری، منابع و چکیده انگلیسی است.
  • چکیده مقاله شرح مختصر و جامعی از محتوای مقاله شامل بیان مسئله، هدف، ماهیت و چگونگی پژوهش، نکته‌های مهم نتیجه و بحث است. تعداد کلمات چکیده بین 250ـ150 کلمه و واژگان کلیدی (5 واژه) از کلی به جزئی مرتب شوند.
  • مقدمه مقاله بیانگر مسئله پژوهش، اهمیت و ضرورت و هدف های پژوهش است.
  • ادبیات نظری می­تواند شامل پیشینه پژوهش، بسط مفاهیم مرتبط و بیان نظریه­های مرتبط و به کار رفته در مقاله باشد.
  • روش پژوهش بیانگر چگونگی و فرایند انجام پژوهش است. رویکرد پژوهش، روش­های گردآوری اطلاعات، جامعه آماری و روش های نمونه گیری و...
  • داده‌ها و نتیجه های به دست آمده به گونه ای منطقی و مفید ارائه شود و به این منظور می توان از دیگر راه های ارائه مانند جدول، نمودار و تصویر به صورت سیاه و سفید و در ابعاد مناسب نشریه استفاده نمود.
  • فهرست منابع به ترتیب الفبایی نام افراد تنظیم شود. ابتدا منابع فارسی و سپس منابع انگلیسی درج گردد.
  • فایل های مقاله با دو فرمت Word  و PDF  تهیه ارسال شود.
  • فونت مطالب مقالاتB Nazanin  و سایز آن 13 باشد.

نحوه تنظیم فایل های ارسالی مقاله:

• مقالات ارسالی بین 6000   تا 8000 واژه باشد.
  • در ترکیبات، فعل‌ها یا کلمات چندجرئی فاصله بین حروف با نیم‌فاصله باشد.
  • قبل از علائم نگارشی مانند نقطه، ویرگول و... از فاصله استفاده نشود. پس از علائم مذکور یک فاصله مورد نیاز است.
  • در متن مقالات تنها معادل انگلیسی اصطلاحات در پاورقی درج شود و نکات توضیحی دیگر در پی‌نوشت انتهای مقاله آورده شود.
  • منحنی­ها، شکل­ها و جدول­ ها همراه با عناوین آن در وسط صفحه قرار گرفته و به ترتیب شماره­گذاری شود.
  • عنوان منحنی ­ها، شکل ­ها و جدول ­ها در بالای آن و مآخذ آن ­ها در پایین آن ­ها ذکر شود.
  • ارجاعات متن مقاله داخل کمان و به این شیوه تهیه شود: (زرین‌کوب، 1377: 35). شیوه ارجاع به منابعی که بیش از دو نفر نویسنده دارند نیز به این صورت خواهد بود: (اسمیت و همکاران، 22:1974). البته در نخستین ارجاع نام­خانوادگی همکاران بیان گردد.
  • در فهرست منابع پایان مقاله به شیوه زیر عمل شود:

مقاله: نام خانوادگی، نام (سال انتشار). نام مقاله. نام مترجم. نام نشریه، دوره یا سال، شماره، صفحه شروع و پایان مقاله در نشریه.

کتاب: نام خانوادگی، نام (سال انتشار). عنوان کتاب. نام مترجم. شماره مجلد. محل انتشار: نام ناشر، نوبت چاپ.

ارجاع اینترنتی: نام خانوادگی، نام (ماه و سال برداشت از اینترنت). عنوان سند. نام پایگاه اینترنتی. تاریخ سند. نشانی اینترنتی.