به‌روز شده در: ۲۵ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۶
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۴

آموزش كاركنان دولت

توسعه علم و فناوري در جهان امروز به‌ويژه در كشورهاي پيشرفته، تقريباً فعاليت‌هاي اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي جوامع را تحت تأثير قرار داده است. در اين ميان نقش نيروي انساني متخصص و ماهر (به عنوان دغدغه اساسي مديران سازمان‌هاي پويا و بالنده امروزي، در هدايت و ارائه راهكارهاي متناسب با هدف سازمان‌ها) اهميت خاصي دارد. بديهي است كه در عصر حاضر ـ كه دوره رقابت صنعتي و اقتصادي است ـ كشورهاي بهره‌مند از نيروي انساني متخصص، وضعيت بهتري دارند. از اين‌رو لازم است كشورهاي در حال توسعه براي رسيدن به مرحله مطلوب اقتصادي و صنعتي، نيروي انساني و آموزش را در اولويت برنامه‌هاي خود قرار دهند و در زمينه تربيت مغزهاي متفكر، مبتكر و نوآور سرمايه‌گذاري كنند. اسميت در كتاب معروف ثروت ملل، ارتقاي مهارت نيروي كار را به عنوان منشأ اصلي پيشرفت و افزايش رفاه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي تشخيص داده است. همچنين صاحب‌نظران متعدد ديگر همچون تئودور شولتز و گري بكر، سردمداران نظريه سرمايه انساني، بر اين عقيده‌اند كه رشد و توسعه جامع و فراگير كشورها در گرو نيروي كار ماهر و متخصص است؛ هرگونه سرمايه‌گذاري در تربيت اين نيروها نه تنها سبب توسعه همه‌جانبه جوامع مي‌شود، بلكه موجبات خودكفايي و استقلال كشورها را در زمينه فنون و تخصص‌هاي مورد نياز فراهم مي‌آورد و آنها را از ديگر جوامع بي‌نياز مي‌كند.

در اين راستا معاونت آموزشي پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات اجتماعي جهاد دانشگاهي با تكيه بر پشتوانه علمي، آموزشي و پژوهشي خود به عنوان بزركترين موسسه پژوهشي، علمي و آموزشي و با دارا بودن مجوز آموزش كاركنان دولت از معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رياست جمهوري به شماره 2576 / 1 تاريخ 22/6/1390 در امر اجراي دوره هاي آموزشي عمومي، تخصصي شغلي، زبان خارجي، فناوري اطلاعات و مهارتهاي هفتگانه فعاليت مي نمايد. از اين رو با برنامه ريزي دقيق، منسجم و مبتني بر سازمان و نظام اجتماعي با بهره گيري از تمام ظرفيت هاي آموزشي متخصصان و مطابق با استاندارد هاي بين المللي در حوزه آموزش كاركنان دولت وغيره به صورت الكترونيكي و مجازي ، حضوري ، غير حضوري و مكاتبه اي فعاليت مي نمايد.