تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۵
قابل توجه كاركنان گمرك جمهوري اسلامي ايران
بازگشت به بخشنامه‌هاي شماره 200/1834 مورخ 90/1/30 و شماره 200/26680 مورخ 90/10/20 معاون توسعه مديريت و سرمايه انساني رئيس‌جمهور به آگاهي كليه كاركنان اعم از رسمي، پيماني و قراردادي مي‌رساند، كساني كه دوره توجيهي بدو خدمت را نگذرانيده‌اند و يا جديد‌الاستخدام مي‌باشند طبق بخشنامه فوق مي‌بايست هرچه سريع‌تر دوره مذكور را طي نمايند.
لذا دفتر مطالعات، تحقيقات و ظر فيت‌سازي گمرك ايران ترتيبي اتخاذ نموده است تا كاركنان گمركات سراسر كشور جهت گذرانيدن دوره توجيهي بدو خدمت به آدرس سايت www.jde.ir مراجعه نموده و نسبت به ثبت‌نام دوره مذكور اقدام عاجل به عمل آورند.
لازم به يادآوري است معرفي و ثبت دوره‌هاي شغلي منوط به گذراندن دوره توجيهي بدو خدمت و كسب امتياز حدنصاب خواهد بود.
در ضمن برگزاري دوره مذكور جهت گمركات سراسر كشور در مركز همان استان اجرا خواهد گرديد.
 ضمناً خاطرنشان مي‌سازد كليه فراگيران جهت ثبت‌نام در دوره فوق مبلغ 1/000/000 ريال به شماره حساب 17281441/71 بانك ملت شعبه دانشگاه تهران (كد 67397) به نام پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات اجتماعي جهاد دانشگاهي واريز و شماره فيش واريزي را در فرم ثبت‌نام مرقوم نمايند.
تذكر: كليه فراگيراني كه حدنصاب نمره لازم را كسب و موفق به دريافت گواهينامه گردند، هزينه فوق به حسابشان مسترد مي‌گردد.
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱