گروه مدیریت و برنامه‌ریزی شهری و منطقه‌ای نیز به‌عنوان گروه‌ پژوهشی برتر معرفی و تقدیر شد.

۰۳ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۷ کد : ۱۴۴۵۷ اسلاید اصلی پژوهشی پربازدیده ترین اخبار
در مراسم چهارمین دوره تجلیل از برترین‌های پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی، پژوهشگران و فناوران برتر، گروه مدیریت و برنامه‌ریزی شهری و منطقه‌ای به‌عنوان گروه‌ پژوهشی برتر معرفی و تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی مراسم چهارمین دوره تجلیل از برترین‌های پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی پیش از ظهر امروز با حضور سورنا ستاری معاون علم و فناوری ریاست جمهوری و حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی در جهاد دانشگاهی برگزار شد و از برگزیدگان تقدیر به عمل آمد.

تقی عسگری در حوزه علوم انسانی و اجتماعی از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی مدیر گروه مدیریت و برنامه‌ریزی شهری و منطقه‌ای نیز به‌عنوان گروه‌ پژوهشی برتر معرفی و تقدیر شد

.