جلسه مشترک پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات علوم اجتماعی جهاددانشگاهی با دانشگاه لیسبون پرتقال

۰۷ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۶ کد : ۱۶۴۷۲ اسلاید اصلی پربازدیده ترین اخبار

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه نخستین سمپوزیوم و کارگاه  آموزشی بین‌المللی “بازآفرینی شهری و تحلیل راهبردهای فضایی” از سوی پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاد دانشگاهی و با همکاری دانشگاه لیسبون، مرکز تحقیقات معماری، شهرسازی و طراحی (CIAUD) پرتغال و موسسه پرهام عمارت افرند، در تاریخ ۳ و ۴ اسفند ماه با حضور بیش از 150 نفر برگزار گردید.

در همین راستای به همت گروه پژوهشی معماری و منظر شهری پژوهشگاه و با هدف ایجاد شبکه علمی تخصصی و تبادل دانش با دانشگاه‌ها و موسسات بین المللی ، جلسه‌ای مشترک با نماینده دانشگاه لیسبون پرتقال و مرکز تحقیقات معماری، شهرسازی و طراحی (CIAUD) در 5 ام اسفند ماه سال 1398 در دفتر ریاست پژوهشگاه برگزار گردید. دکتر فیضی تاکید کردند که با توجه به ظرفیت‌های فراوان پژوهشگاه در زمینه‌های پژوهشی، آموزشی و خدمات تخصصی بستر مناسبی برای انجام کارهای مشترک وجود دارد . همچنین پروفسور فرانسیسکو سردورا ضمن تشکر از فرصت فراهم شده در سمپوزیوم و جلسه مشترک، اظهار آمادگی کردند که در تمام سطوح پیشنهادی ظرفیت همکاری فراهم است. لذا مقرر گردید پژوهشگاه  تفاهم نامه‌ای مشترک با دانشگاه لیسبون و CIAUD انعقاد نماید تا در ذیل آن سایر کارها و فعالیت‌ها تعریف گردد.