به‌روز شده در: ۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۰
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۰:۲۶
از سوی ریاست پژوهشگاه
در این حکم انتصاب آمده است:

با عنايت به مراتب تعهد، تجربه و شايستگي‌هاي علمي سركار عالي و به استناد بند 5 ماده نه اساسنامه پژوهشگاه و بنا به پيشنهاد رئيس محترم پژوهشكده علوم انسانی ، به موجب اين حكم به عنوان «سرپرست گروه علوم سیاسی» منصوب مي‌شويد.

انتظار دارد تمام مساعي خويش را در توليد و پيشرفت دانش‌هاي مرتبط با علوم انساني بومي به‌خصوص ايجاد بسترهاي لازم پژوهشی  برای شناخت استعدادها و امکانات حِکمی و عملی انقلاب اسلامی  در سطوح ملّی ، منطقه‌ای و بین المللی ،  بررسی فرایند تحّول در نظام سازی ، دولت سازی و جامعه سازی دینی (با تکیه بر نظام امامت – امت ) برای حصول به ساخت سیاست اسلامی – ایرانی و همچنین تلاش برای مشارکت گروه در تعاملات راهبردی با دستگاههای متولّی سیاست داخلی و خارجی  به‌كار بنديد .

اميد است با ياري خداوند متعال و همياري و همدلي همه جهادگران عزيز از جمله معاونت پژوهشي پژوهشگاه و مديريت پژوهشكده ذ‌ي‌ربط در انجام وظايف محوله و اعتلاي نهاد انقلابي جهاد دانشگاهي موفق و مؤيد باشيد.

و من ا... التوفيق

سرپرست پژوهشگاه