برگزاری دومین کارگاه ارزیابی تاثیرات اجتماعی در شهر کرج توسط مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی (تیرماه ۱۳۹۹)

۱۵ تیر ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۹ کد : ۱۹۷۸۴ اسلاید اصلی نشست و سخنرانی ها
برگزاری دومین کارگاه ارزیابی تاثیرات اجتماعی در شهر کرج  توسط مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی   (تیرماه ۱۳۹۹)

در ادامه تلاش­های مرکز ارزیابی تاثیرات اجتماعی جهاد دانشگاهی برای ترویج مفهوم ارزیابی تاثیرات اجتماعی و تلاش در جهت کاربردی کردن این دست از مطالعات و ایفای نقش در سیاست­گذاری­ ها و برنامه ­ریزی­های مدیریت شهری و همچنین افزایش آشنایی کارشناسان و مدیران شهری، بار دیگر در فعالیتی مشترک بین مرکز ارزیابی تاثیرات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی( اداره آموزش‌های کوتاه مدت) و سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرج، دومین کارگاه ارزیابی تاثیرات اجتماعی در این شهر در روزهای یکشنبه و سه ­شنبه مورخ 1399.4.8 و 1399.4.10 در محل سالن جلسات ساختمان مرکزی شهرداری کرج برگزار شد.

لازم به ذکر است پیش از این نیز در کارگاهی دوروزه در تاریخ­ های 1398.11.27 و 1398.11.29 بخشی از مدیران و کارشناسان این سازمان در کارگاه اتا شرکت و کارگاه دوم برای سایر مدیران و کارشناسان علاقه ­مند برگزار شد.

در این کارگاه دو روزه دکتر غلامرضا اسکندریان، دکتر هادی برغمدی و دکتر صلاح الدین قادری مطالبی را در حوزه ارزیابی تاثیرات برای حاضران بیان و در فعالیتی کارگاهی با رعایت دستورالعمل­‌های بهداشتی (با توجه به شیوع بیماری کرونا)  تلاش شد برخی از روش­های مورد استفاده در این حوزه مطالعاتی با همکاری حاضران اجرا و از خلال آن آشنایی حاضران با این حوزه بیشتر گردد.

رئوس مطالب بیان شده در این کارگاه دوروزه به شرح زیر بود:

1.معرفی مطالعات ارزیابی تاثیر

2. معرفی رویکرد تحلیل پایداری در هدایت مطالعات ارزیابی تاثیر

3. روش اجرای مطالعات ارزیابی تاثیرات اجتماعی

4. معرفی منابع داده­ ای، مطالعاتی و.... جهت کاربرد در اجرای مطالعات ارزیابی تاثیرات اجتماعی

5. مرور نمونه‌­هایی از ارزیابی تاثیرات اجتماعی