تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۶

کارگاه آموزشی آشنایی با دستورالعمل‌های ورود به رسته، تبدیل وضعیت، ترفیع پایه و ارتقاء مرتبه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه کارگاه آموزشی آشنایی با دستورالعمل‌های ورود به رسته، تبدیل وضعیت، ترفیع پایه و ارتقاء مرتبه ویژه اعضای هیات علمی جهاددانشگاهی در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی برگزار شد.

این کارگاه تخصصی با تمرکز بر موضوعات مربوطه به ورود به رسته، تبدیل وضعیت، ترفیع پایه و ارتقاء مرتبه توسط گروه جامعه شناسی پژوهشکده علوم اجتماعی پژوهشگاه، برای آشنایی اعضای هیات علمی با آیین نامه های مربوطه امروز شنبه 7 تیرماه 1393 در سالن شهید همتی با حضور اعضای هیات علمی پژوهشگاه و سایر واحدهای جهاددانشگاهی برگزار شد.

آقای خسرو قبادی سرپرست پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی به عنوان سخنران افتتاحیه کلیاتی درباره اهمیت ارتقاء و ترفیع اعضای هیات علمی پژوهشگاه ایراد کردند و آشنایی اعضای هیات علمی را با قوانین و آیین نامه های مرتبط با آن را گامی اساسی برای نهادمند کردن ارتقاء سازمانی و علمی عنوان کردند.

بعد از صحبتهای آقای قبادی، ریاست محترم پژوهشگاه سرکار خانم صولتی سرفصل مطالب کارگاه را ارائه کرده و به تشریح آن پرداختند.

این کارگاه در چهار بخش معرفی آیین نامه های ورود به رسته، تبدیل وضعیت، ترفیع پایه و ارتقاء مرتبه ارائه شد. در انتهای هر بخش، جلسه به صورت تعاملی و پرسش و پاسخ و بررسی مشکلات مبتلابه اعضای هیات علمی ادامه پیدا کرد.