امضای تفاهم نامه همکاری مشترک بین پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی و فرهنگستان هنر

۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۸ کد : ۲۷۸۴۹ اسلاید اصلی آموزشی تفاهم نامه همکاری
پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی با مؤسسه فرهنگی هنری صبا و معاونت پژوهشی فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران تفاهم‌نامه انجام همکاری‌های مشترک آموزشی - پژوهشی امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، این تفاهم نامه در روز شنبه مورخ 18 بهمن ماه 1399 در محل فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران و با هدف حرکت در مسیر تدوین دوره های تخصصی هنری برای ارتقای سطح هنر در کشور، دانش افزایی و مهارت افزایی هنرمندان و هنر دوستان و نیز تقویت حوزه اقتصاد هنر، حقوق هنر و کمک به توسعه هنر در کشور، مطالعه، پژوهش و تولید محتواهای روزآمد منعقد گردید.

در این مراسم دکتر ایرج فیضی (رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی)، دکتر سجاد محمد یارزاده (معاون فرهنگی - هنری فرهنگستان هنر و رئیس مؤسسه فرهنگی هنری صبا)، افشین داورپناه (معاون آموزشی پژوهشگاه)، هادی سلگی (مدیر مرکز آموزش های کوتاه مدت پژوهشگاه) و تعدادی از مدیران مؤسسه فرهنگی هنری صبا حضور داشتند.

گفتنی است در گام نخست از عملیاتی شدن این تفاهم‌نامه برگزاری دوره های آموزشی تخصصی عالی هنر، مدیریت هنر، مدیریت هنر در دستور کار طرفین قرار گرفت و در گام بعد زمینه های همکاری در جهت تالیف، ترجمه، تدوین محتوای آموزشی در سطوح تخصصی و عالی هنر و انجام مطالعات رشته ای هنر مورد بررسی و اجرا قرار خواهد گرفت.
لازم به توضیح است مؤسسه فرهنگی هنری صبا به عنوان رکن اصلی اجرایی فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران فعالیت می کند.

کلید واژه ها: پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی تفاهم نامه همکاری فرهنگستان هنر