مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت پژوهشگاه برگزار می کند:

آزمون تاب آوری اجتماعی سازمان بهزیستی کشور

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۸ کد : ۳۰۹۰۴ آموزشی
آزمون تاب آوری اجتماعی سازمان بهزیستی کشور توسط مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی از ۲۷ اردیبهشت لغایت ۱۰ خرداد در حال برگزاری است.
آزمون تاب آوری اجتماعی سازمان بهزیستی کشور

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، آزمون تاب آوری اجتماعی ویژه 5000 نفر از نیروهای کارشناس اورژانس اجتماعی کشور به صورت مجازی در سامانه آزمون برخط جهاد دانشگاهی از 27 اردیبهشت ماه شروع شده است و تا 10 خرداد ماه ادامه خواهد داشت.

لازم به توضیح است دوره آموزشی تاب آوری اجتماعی ویژه کارشناسان اورژانس اجتماعی کشور توسط دفتر امور آسیب دیدگاه اجتماعی سازمان بهزیستی کشور و با همکاری پژوهشگاه و دفتر آموزش ستاد بهزیستی کشور در تاریخ 11 الی 25 اردیبهشت ماه برگزار شده است.

کلید واژه ها: پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی مرکز آموزش آزمون مجازی تاب آوری اجتماعی سازمان بهزیستی کشور