مراسم اختتامیه اولین دوره آموزشی «تربیت مربی» ویژه دهیاران، کارشناسان مالی و فنی دهیاری های استان تهران برگزار شد

۰۱ آذر ۱۴۰۰ | ۱۷:۰۴ کد : ۳۸۲۹۶ پربازدیده ترین اخبار
اولین دوره آموزشی «تربیت مربی» ویژه دهیاران، کارشناسان مالی و فنی دهیاری‌های استان تهران به پایان رسید این دوره آموزشی توسط مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی و با نظارت اداره کل امور روستایی و شوراهای استانداری تهران انجام شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه؛ در این مراسم اسماعیل زیارتی نصرآبادی رئیس مرکز مطالعات برنامه ریزی شهری و روستایی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، ایرج فیضی رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی، سید حبیب موسوی نماور مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری تهران و فاطمه دوستی معاون دفتر روستایی و شوراها حضور داشتند.
گفتنی است در این دوره‌های آموزشی که هدف اصلی آن تربیت مربی ویژه دهیاری‌های استان تهران و در مدت 20 روز برگزار شد، تعداد 142 نفر حضور داشتند که از این تعداد، 52 نفر دهیار، 60 نفر مسئول مالی و 30 نفر از مسئولان فنی دهیاری‌ها بودند. آموزش‌های تخصصی در حوزه‌های مرتبط، ارتقاء سطح دانش و مهارت‌های لازم و در نهایت تربیت مربی در این زمینه‌ها، از اهداف مشخص این دوره‌های آموزشی بود.