با همت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی؛

نخستین شماره فصلنامه «پژوهش مسائل اجتماعی ایران» منتشر شد

۲۵ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۶:۵۹ کد : ۴۲۵۰۰ اسلاید اصلی مجلات علمی و پژوهشی
پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی در راستای معرفی مطالعات و پژوهش های انجام شده در حوزه مسائل اجتماعی ایران در سطح کشور اقدام به انتشار فصلنامه «پژوهش مسائل اجتماعی ایران» نموده که اولین شماره از این فصلنامه (پاییز ۱۴۰۰) به چاپ رسیده است.
نخستین شماره فصلنامه «پژوهش مسائل اجتماعی ایران» منتشر شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه؛ نخستین شماره فصلنامه علمی «پژوهش مسائل اجتماعی ایران» به مدیر مسئولی دکتر ایرج فیضی (رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی) و سردبیری دکتر بیژن زارع (استاد جامعه شناسی دانشگاه خوارزمی) منتشر شد. این فصلنامه نشریه‌ای علمی در حوزه مسائل و آسیب های اجتماعی جامعه است که انجمن علمی جامعه‌شناسی آموزش و پرورش و انجمن ایرانی مطالعات زنان در انتشار آن با این پژوهشگاه همکاری دارند. هدف از انتشار این نشریه ایجاد بستری برای طرح نتایج پژوهش ها در حوزه آسیب‌ها و مسائل اجتماعی از زوایای و رویکردهای بین رشته‌ای است.

گفتنی است در اولین شماره این فصلنامه 7 مقاله به چاپ رسیده است که در ادامه به عناوین و نویسندگان این مقالات اشاره خواهد شد. همچنین علاقه مندان می توانند جهت ارسال مقاله به سامانه این فصلنامه به نشانی http://risi.ihss.ac.ir مراجعه نمایند.

ارزیابی راهبردی فرایند سیاست‌گذاری مواجه با مسائل اجتماعی در ایران
ابراهیم حاجیانی