تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۸

دوره های تخصصی آمادگی آزمون کارگزارن گمرکی در جهاد دانشگاهی برگزار شد

دوره های آمادگی آزمون کارگزاران گمرکی برگزار می شود. پیش از اجرای آزمون های تخصصی کارگزاران حوزه های مختلف که سازمان سنجش متصدی انجام آن است، دوره هایی به منظور آشنایی شرکت کنندگان در آزمون توسط اساتید متخصص هر حوزه برگزار می شود. جهاد دانشگاهی یکی از مراکزی است که متولی این گونه آموزشهای تخصصی است و بدین منظور پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی نیز در اردیبهشت ماه 1395 کلاسهای جمع بندی نکات کلیدی و منابع آزمون کارگزای گمرکی را برگزار خواهد کرد. مباحث این دوره شامل قانون امور گمرکی (مصوبه 1390)، قانون مقررات صادرات و واردات در سال 95، پنجره واحد فرا-مرزی و سامانه جامع امور گمرکی و نکات مشابه خواهد بود. این دوره ها  در تهران خیابان انقلاب، خیابان دانشگاه، خیابان شهید وحید نظری پلاک 47 برگزار خواهد شد و کسانی که مایل به ثبت نام در این کلاس ها هستند می توانند برای شرکت در این کلاسها به آدرس فوق مراجعه نموده و یا با شماره تلفن 66951593 الی 5 داخلی 105 تماس بگیرند.

روابط عمومی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی