با حکم دکتر دهقانی فیروزآبادی انجام گرفت؛

انتصاب دبیر و اعضای کارگروه ارزیابی صلاحیت تخصصی مدیران جهاددانشگاهی

۰۲ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۳ کد : ۴۶۵۶۱ اسلاید اصلی پربازدیده ترین اخبار
رییس جهاددانشگاهی با صدور احکامی جداگانه دبیر و اعضای کارگروه ارزیابی صلاحیت تخصصی مدیران این نهاد را منصوب کرد.
انتصاب دبیر و اعضای کارگروه ارزیابی صلاحیت تخصصی مدیران جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی رییس جهاددانشگاهی با صدور حکمی امیر طهرانچی سرپرست اداره کل حوزه ریاست این نهاد را به‌عنوان « دبیر و عضو کارگروه ارزیابی صلاحیت تخصصی مدیران جهاددانشگاهی» منصوب کرد.

همچنین با حکم رییس جهاددانشگاهی دکتر مهدی باصولی، دکتر عیسی علیزاده، دکتر ایرج فیضی، دکتر حسن فارسی، دکتر کیوان مجیدزاده اردبیلی، مهندس وحید نیک نژاد ، دکتر سعید میرزایی و  دکتر سید رضی آقا سیدی را نیز به عنوان اعضای کارگروه ارزیابی صلاحیت تخصصی مدیران جهاددانشگاهی منصوب شدند.

دکتر دهقانی فیروزآبادی در احکام فوق تاکید کرد، لازم است برای نیل به اهداف عالی جهاددانشگاهی موارد ذیل موردتوجه ویژه قرار گیرد:

1-   بررسی صلاحیت تخصصی افراد پیشنهادشده برای تصدی پست‌های مدیریتی
2-   جستجو و گزینه‌یابی برای انتخاب مدیران جهادی و کارآمد برای تصدی پست‌های سازمانی
3-   تدوین شاخص‌های مناسب برای ارزیابی عملکرد جاری مدیران در دوره‌های فصلی

شایسته است کارگروه برای بهره‌مندی بهتر از تجربیات سازمانی، بنا به شرایط وتناسب از نخبگان، پیشکسوتان و صاحبان تجارب مدیریتی در جهاددانشگاهی به نحو احسن استفاده کند.
همچنین لازم است به مسائل محرمانه بودن ارزیابی ها اهتمام ویژه داشته باشید.

گفتنی است رییس جهاددانشگاهی ریاست این کارگروه را برعهده خواهد داشت.