تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۵ - ۰۷:۲۸

آیین اختتامیه بیست و سومین جشنواره کتاب سال دانشجویی صبح دوشنبه (25 آبان‌‌ماه) با حضور سید عباس صالحی، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی، عادل تقوی، رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، دکتر سعید علی‌پور، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر احمد احمدی، رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها، مجید غلامی‌جلیسه، مدیرعامل موسسه خانه و دکتر مسعود پزشکیان، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و دکتر خسرو قبادی سرپرست پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی در پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری برگزار شد.

در این جشنواره، در گروه علوم انسانی، کتاب «ادبیات داستانی جنگ در ایران» تالیف مهدی سعیدی به عنوان برگزیده شاخه تالیف از سوی هیئت داوران شناخته شد.

برگزیدگان و شایستگان تقدیر این دوره در 6 شاخه دانشگاهی علوم‌انسانی و اجتماعی، علوم پزشکی و دامپزشکی، علوم‌پایه،‌ علوم کشاورزی و منابع طبیعی،‌ هنر و معماری، فنی و مهندسی معرفی و تجلیل شدند. بخش ویژه این دوره نیز به دو موضوع اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل و اشتغال و کارآفرینی اختصاص داشت. آثار دانشجویان فارسی‌نویس نیز دومین سال پیاپی همزمان با این جشنواره برگزار شد.

کتاب ادبیات داستانی جنگ در ایران، مرداد ماه امسال توسط پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی در شمارگان یک هزار نسخه و بهای 240 هزار ریال منتشر شد.