تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۷

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی، مراسم رونمایی از 5 کتاب تازه منتشر شده این پژوهشگاه و نیز تجلیل از 3 پژوهشگر نمونه پژوهشکده های علوم اجتماعی، علوم انسانی و علوم توسعه، چهارشنبه 24 آذرماه و در هفته پژوهش برگزار شد.

در این مراسم که آقایان دکتر حسینعلی قبادی رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، دکتر حمید امین اسماعیلی معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، دکتر حاجیلری مدیرکل راهبری پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، دکتر خسرو قبادی ریاست پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی، دکتر ایرج قاسمی و احمد شکیبا معاونان آموزشی و پژوهشی پژوهشگاه حضور داشتند، از تازه های نشرِ پژوهشگاه رونمایی و از پژوهشگران نمونه هر پژوهشکده تجلیل شد.

کتاب «جان جهان؛ تحلیل چشم انداز پیام های جهانی ادبیات فارسی» تالیف حسینعلی قبادی، کتاب «ادبیات داستانی جنگ در ایران» اثر مهدی سعیدی، کتاب «خرد در اندیشگاه فقه شیعه» اثر سیدمحمد موسی مطلبی، کتاب «تحلیل رمان اجتماعی پس از انقلاب اسلامی» تالیف سیده مریم عاملی رضایی و کتاب «تن و زبان فارسی؛ پژوهشی درباره انسان ایرانی» نوشته سیدرضا شاکری، پنج اثر اخیر منتشر شده در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی است که در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش رونمایی شد و از نویسندگان این آثار تجلیل به عمل آمد.

همچنین در این مراسم از سرکار خانم دکتر فرزونده جعفرزاده پور، جناب آقای دکتر محمد کمالی زاده و نیز جناب آقای دکتر علی رنجبرکی به عنوان پژوهشگران نمونه تجلیل شد.

سخنرانی دکتر حسینعلی قبادی، دکتر امین اسماعیلی، دکتر خسرو قبادی و نیز ارائه کوتاهی درباره تجاری سازی پژوهش در علوم انسانی توسط احمد شکیبا معاون پژوهشی پژوهشگاه، بخش های دیگر این مراسم به مناسبت هفته پژوهش بود.