تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۷

نشست مشترم اساتید و مسئولین پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی روز یکشنبه 24 بهمن 1395 در سالن گردهمایی های پژوهشگاه برگزار شد.

در این نشست طرفین با اشاره به ظرفیتهای علمی موجود برای همکاری های مشترک، بر لزوم ایجاد ارتباط پژوهشی واموزشی بیشتر تاکید کردند.

در این جلسه اساتید حوزه های مختلف علوم انسانی دانشگاه تیرانا با اشاره به جنبه های دیده نشده حضور ایران و فرهنگ ایرانی در کشور آلبانی خواستار توجه بیشتر اساتید و اندیشمندان ایرانی بر این جنبه های مغفول شدند و از جمله این موارد به نعیم فراشلی، شاعر ملی این کشور، اشاره کردند که اشعار زیادی به زبان فارسی دارد.

پیشنهاد برگزاری کنفرانس های مشترک، ایجاد کانال های ارتباطی میان اساتید ایرانی و آلبانیایی و ارتقاء سطح همکاریهای از سطح علمی به سطح اجرایی از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.