تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۰

چهارشنبه 25 اسفند ماه 1395 جلسه پایان سال پژوهشگاه علوم انسانی ومطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی با حضور مدیران، معاونین، کارکنان و اعضای هیئت علمی پژوهشگاه برگزار شد.

خسرو قبادی، ریاست پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی در آغاز نشست مجمع عمومی، ضمن اشاره به پیشرفتهای صورت گرفته در سال 1395 بر ضرورت پیگیری مطالبات مالی پژوهشگاه تاکید کرد و زحمات و فعالیت های اعضای هیئت علمی و نیز کارمندان پژوهشگاه قدردانی کرد.

در این جلسه آقایان شکیبا، قاسمی و عسگری، معاونین پژوهشی، آموزشی و پشتیبانی پژوهشگاه، عملکرد حوزه تحت مدیریت خود در سال 1395 را تشریح کردند و با ارائه جزئیات آمارهای مربوطه، برنامه های در دست اجرا و طرح های آتی خود را برشمردند.

همچنین دفتر روابط عمومی و برخی از مراکز خدمات تخصصی نیز در این جلسه به تشریح برنامه های خود در طول یکسال گذشته پرداختند. این جلسه با معرفی همکاران جدید پژوهشگاه و پرسش و پاسخ اعضا به پایان رسید.