تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۱

جلسه تودیع و معارفه ریاست جدید پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی، امروز چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 در سالن شهید همتی پژوهشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه در این جلسه که آقای طیبی، ریاست محترم جهاد دانشگاهی، شمار زیادی از مسئولین جهاد دانشگاهی و اعضای هیئت علمی و همکاران اداری پژوهشگاه حضور بهم رسانده بودند، دکتر طیبی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه به برخی از مشلات کلان کشور که کلید حل آنها در حوزه علوم انسانی است اشاره کرد و افزود: «نگاه ما در جهت دانشگاهی در راستای حل مشکلات کلان کشور است و بالتبع در علوم انسانی نیز ما به دنبال دسته بندی خوب از مسائل و تعریف اولویت ها هستیم». ایشان در ادامه پس از اشاره به این مسئله که جناب آقای قبادی با اصرار فراوان دفتر مرکزی و بر اساس پیشنهاد خود پژوهشگاه در دوره ای سخت مسئولیت ادراه پژوهشگاه را قبول کردند، بیان داشت: «برخی بی توجهی هایی که در کشور به حوزه علوم انسانی می شود نباید ما را از فعالیت در این حوزه ناامید کرده یا این حس را ایجاد کند که در این زمینه فعالیتهای چندانی صورت نگرفته است». وی در ادامه افزود: «ما در علوم انسانی باید مرزها را برداریم؛ باید گروه های محدود ولی قوی داشته باشیم. تصور کنید که چند سال دیگر قرار است مسئولیت کشور را به ما بدهند و در این مدت وظیفه ما این است که برای اساسی ترین مشکلات کشور راه حل پیدا کنیم. جهاد دانشگاهی حاضر است در این زمینه هزینه و سرمایه گذاری کند تا متخصصین ما بتوانند با طرح موضوع خوب و اشاره به مهمترین مسائل کاربردی کشور در حوزه کاری خود، به راه حل های علمی و مفید برسند»

آقای طیبی در انتها ضمن تشکر از زحمات آقای قبادی در مدتی که مسئولیت اداره پژوهشگاه را بر عهده داشتند، برای آقای فیضی در مسئولیت جدیدشان آرزوی موفقیت کردند. سپس آقای قبادی در نطق کوتاه خود ضمن تشکر از ریاست جهاد دانشگاهی بابت پذیرفتن استعفایشان، با اشاره به این مسئله که کارنامه و عملکرد پژوهشگاه در دوره مسئولیت ایشان برای حاضرین روشن است و نیاز به مرور کارنامه نیست، به آقای فیضی تبریک گفته و برای ایشان آرزوی موفقیت کردند.

سپس آقای شاکری، از اعضای هیئت علمی پژوهشگاه، به جایگاه و سلوک علمی آقای قبادی اشاره کردند و افزودند: «شاید مسئولیت های اجرایی باعث شد که فعالیت علمی ایشان کمتر دیده شود اما آقای قبادی در کار علمی خود متخلّق به آزادی بودند که یکی از ضمانت های علوم انسانی است.»

در ادامه آقای فیضی، ریاست جدید پژوهشگاه، با تشکر از زحمات آقای قبادی و همکاران پژوهشگاه بیان داشت: «در دوره مدیریت ایشان شبکه برنامه های پژوهشگاه خیلی زود به سرانجام رسید و نشاط علمی خوبی شکل گرفت». ایشان در ادامه به برنامه های آتی اشاره کرده و افزودند: «هدف ما بر این است که در علوم انسانی به دنبال پروژه های کلان برویم و به مسائل ملی بپردازیم. البته کارفرمایی کردن پروژه ها در علوم انسانی سخت تر از بقیه حوزه هاست ولی تا کنون نیز بسیاری از پروژه های ما توانسته اند کارفرمایی شده و مشکلات کاربردی تعریف شده به وسیله سازمانهای زیادی را حل کنند.»

آقای فیضی با اشاره به این مطلب که شان پژوهشگاه در این حد است که به مسائل بزرگ و کشوری ورود کند، بیان داشت: «ما می توانیم با همدلی بیشتر از فضای اخلاقی حاضر در پژوهشگاه استفاده کرده و کارهای بزرگی را به سرانجام برسانیم»

سپس آقای پورعابدی، معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی، به مرور دوره حضور آقای قبادی در جایگاه مدیریتی پژوهشگاه پرداخته و عنوان کرد: «در مدتی که جهاد دانشگاهی دچار تغییر رویه مدیریتی شد، یکی از بخشهایی که از این مسئله متاثر شد پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی بود. رساندن پژوهشگاه به نقطه صفر قبلی و حرکت از این نقطه به جلو فقط با کیش شخصیتی و تلاش فراوان آقای قبادی ممکن بود»

ایشان در ادامه به کارنامه آقای فیضی اشاره کرده و افزود: «آقای فیضی در جهاد به عنوان یک پژوهشگر وارد شد و در ادامه در جایگاه های مسئولیتی خود به عنوان یکی از موفق ترین مدیران ما ظاهر شد. قطعاً این انتظار وجود دارد که پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی محور همه فعالتهای ما در حوزه علوم انسانی بشود. در حال حاضر اولاً کارهای فعلی باید مرجعیت پیدا کند و ثانیاً پژوهشگاه باید در جهت توانمند سازی سایر گروه ها و پزوهشکده های مرتبطی که در کشور داریم تلاش کند»

در انتها آقای زجاجی، مدیر کل حوزه ریاست جهاد دانشگاهی، ضمن قرائت متن احکام و لوح های تقدیر اهدا شده از زحمات آقای قبادی تشکر و برای آقای فیضی آرزوی موفقیت نمود.