پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی

اطلاعیه برگزاری چهارمین همایش مسئولیت اجتماعی صنعت نفت

چهارمین همایش مسئولیت اجتماعی صنعت نفت توسط مرکز علمی و تخصصی مسئولیت اجتماعی شرکت در حوزه نفت و انرژی با مشارکت صاحب­نظران دانشگاهی، مدیران و کارشناسان شرکت‌های نفتی و در راستای ترویج توسعه پایدار وتثبیت فعالیت‌های مسئولانه  در گستره صنعت نفت، در نیمه دوم سال­جاری برگزار خواهد شد.

از عموم مدیران، کارشناسان، صاحب­نظران، پژوهشگران و علاقمندان دعوت می­شود با در نظر داشتن شرایط حضور در همایش و جهت بهره مندی از فرصت­های پیش بینی شده، در این همایش شرکت جسته و دانش، تجربیات و فعالیت­های خود در زمینه مسئولیت اجتماعی شرکت را عرضه دارند.

۱. اهداف همایش

• فراهم آوردن فرصت تبادل تجربیات شرکت‌های داخلی و خارجی در موضوع مسئولیت اجتماعی شرکت
  • ارتقای آگاهی و دانش تخصصی مدیران وکارشناسان شرکت‌های نفتی در موضوع مسئولیت اجتماعی شرکت
  • شناخت چالش‌های پیش روی مسئولیت اجتماعی شرکت در صنعت نفت و راه­کارهای مرتبط
  • ترغیب شرکت­های فعال در صنعت نفت جهت به­کارگیری  استانداردهای مسئولیت اجتماعی شرکت و تثبیت اقدامات مسئولانه در صنعت نفت
  • تشویق شرکت­های نفتی به تدوین و ارائه منظم گزارش­های پایداری شرکت

۲. فرصت‌های همایش

•  ارائه گزارش پایداری شرکت (گزارش اقدامات مسئولیت اجتماعی شرکت بر اساس شاخص‌های GRI) و حضور در بخش جوایز
  •  ارائه فعالیت‌های شاخص شرکت در حوزه مسئولیت اجتماعی (معرفی فعالیت‌های شاخص در زمینه مسئولیت اجتماعی شرکت) و حضور در بخش جوایز
  •  ارائه مقاله علمی
  •  حضور در کارگاه‌های‌ آموزشی
  • حضور در پانل‌های موضوعی
  • حضور در نمایشگاه جنبی

جهت هرگونه اطلاع با دبیرخانه اجرایی همایش به شماره  ۰۲۱۶۶۹۵۱۵۹۵   تماس  گرفته و یا به سایت مرکز علمی و تخصصی مسئولیت اجتماعی شرکت  در حوزه نفت و انرژی به نشانی     CSR.ihss.ac.ir     مراجعه کنید.