توسط گروه پژوهشی اقتصاد برگزار می‌شود؛

نشست تخصصی چالش‌ها و موانع نهادی تولید و سرمایه‌گذاری در صنعت

۰۸ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۳ کد : ۳۸۴۸۲ نشست و سخنرانی ها
نشست تخصصی چالش‌ها و موانع نهادی تولید و سرمایه‌گذاری در صنعت (با تاکید بر فناوری اطلاعات) توسط گروهی پژوهشی اقتصاد پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.
نشست تخصصی چالش‌ها و موانع نهادی تولید و سرمایه‌گذاری در صنعت

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه؛ در راستای اجرای شبکه برنامه گروه پژوهشی اقتصاد پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی و همچنین ضرورت برگزاری نشست‌های مرتبط با آن اولین نشست تخصصی با عنوان «چالش‌ها و موانع نهادی تولید و سرمایه گذاری در صنعت (با تاکید بر فناوری اطلاعات)» با حضور دکتر بهروز علیشیری پژوهشگر حوزه سرمایه گذاری و جلب سرمایه به عنوان سخنران و دکتر سیدمحمد موسی مطلبی عضو هیأت علمی پژوهشگاه به عنوان مدیر نشست برگزار خواهد شد.
گفتنی است این نشست در روز سه شنبه 9 آذرماه 1400 از ساعت 14 به صورت مجازی برگزار می‌شود و دکتر علیشیری به موانع نهادی توسعه صنعتی ایران و دکتر مطلبی به موانع نهادی تولید و سرمایه گذاری از دید بنگاه‌های صنعتی خواهند پرداخت.
علاقه مندان می‌توانند در جهت شرکت در نشست در زمان برگزاری نشست به لینک http://ac.ihss.ir/ihss176 مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: نشست تخصصی اقتصاد بهروز علیشیری سیدمحمد موسی مطلبی موانع تولید سرمایه گذاری