آئین تودیع و معارفه سردبیردوفصلنامه علمی «پژوهش سیاست نظری» برگزار شد

۱۵ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۳ کد : ۵۴۸۴۰ اسلاید اصلی پژوهشی مجلات علمی و پژوهشی
آئین تودیع و معارفه سردبیردوفصلنامه علمی پژوهش سیاست نظری برگزار و دکتر جهانگیر کرمی به عنوان سردبیر دوفصلنامه علمی پژوهش سیاست نظری معرفی شد.
آئین تودیع و معارفه سردبیردوفصلنامه علمی «پژوهش سیاست نظری»  برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، در این مراسم که با حضور معاون پژوهشی پزوهشگاه  و با حضور اعضای هیئت تحریریه برگزار شد، از زحمات 17 ساله دکتر عباس منوچهری در مقام سردبیری نشریه، تقدیر و تجلیل بعمل آمد و دکتر جهانگیر کرمی دانشیار روابط بین الملل دانشگاه تهران به عنوان سردبیر دوفصلنامه علمی پژوهش سیاست نظری جدید معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی در ابتدا دکتر کمالی زاده، رئیس پژوهشکده علوم انسانی و دستیار علمی نشریه ضمن خیر مقدم به میهمانان محترم و تشکر از زحمات دکتر منوچهری و اعضای هیئت تحریریه، از آقای دکتر جهانگیر کرمی بابت قبول سردبیری نشریه سپاسگزاری کردند. ایشان ابراز امیدواری کرد که با حضور دکتر کرمی شاهد تداوم توفیقات نشریه و ارتقاء روزافزون آن باشیم. دکتر کمالی زاده همچنین از حمایتهای آقای دکتر فیضی رییس محترم پژوهشگاه و نیز تلاش های معاون محترم پژوهشی، اعضای گروه علوم سیاسی و مدیر نشریات علمی پژوهشگاه در جهت ارتقاء نشریه طی سالهای گذشته تشکر کردند.

در ادامه جلسه، آقای دکتر کرمی، سردبیر جدید نشریه پژوهش سیاست نظری، ضمن تشکر از حضور اعضای هیات تحریریه و خدمات و تلاشهای علمی آقای دکتر منوچهری در مقام سردبیری نشریه، ابراز امیدواری کردند که با حمایت و همکاری اعضای پژوهشگاه شاهد تداوم موفقیت های نشریه در عرصه علمی کشور باشیم.

در ادامه جلسه، اعضای محترم تحریریه و مدیران پژوهشگاه به ارایه نقطه نظرات و راهکارهای خود در جهت حل چالش های موجود و اعتلای نشریه پرداختند.

به گزارش روابط عمومی، جهانگیر کرمی با حکم ایرج فیضی، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی به سمت سردبیر دوفصلنامه علمی پژوهش سیاست نظری منصوب شد.