امضای تفاهم نامه مشترک بین پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی و حوزه آینده پژوهی موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی

۲۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۶ کد : ۶۹۶۳۲ اسلاید اصلی پژوهشی
تفاهم نامه مشترک بین پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی و حوزه آینده پژوهی موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی با حضور دکتر سمیعی نسب سرپرست پژوهشگاه و دکتر نظری زاده رئیس حوزه آینده پژوهی موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی، به منظور تعمیق و توسعة همکاری‌ها و انجام فعالیت‌های علمی-آموزشی، بخصوص در زمینه آینده پژوهی و ارائه خدمات مشاوره ای و نظارت علمی، تفاهم نامه راهبردی مشترک بین پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی و حوزه آینده پژوهی موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی منعقد شد.

استفاده از توانایی‌های علمی- پژوهشی طرفین در اجرای طرح‌های پژوهشی اولویت‌دار، ارائه مشاوره‌های علمی، مبادله تجربه ها، اسناد و مدارک علمی- پژوهشی، برگزاری گردهمایی ها و سمینار های علمی پژوهشی مشترک، برخی از زمینه های همکاری در این تفاهم‌نامه است که به امضا رسیده است..