با حکم دکتر مسلمی نائینی؛

عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات به عنوان سرپرست جهاددانشگاهی واحد استان البرز انتصاب شد

۲۸ فروردین ۱۴۰۳ | ۲۱:۲۱ کد : ۷۰۲۸۵ اسلاید اصلی پژوهشی
با حکم دکتر مسلمی نائینی سرپرست جهاددانشگاهی واحد استان البرز منصوب شد.
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات  به عنوان سرپرست جهاددانشگاهی واحد استان البرز  انتصاب شد

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه ، دکتر حسن مسلمی‌نائینی رییس جهاددانشگاهی در حکمی دکتر غلامرضا اسکندریان از اعضای هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی را به عنوان سرپرست جهاددانشگاهی واحد استان البرز منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

استفاده از کلیه ظرفیت‌های معنوی، مادی و سرمایه‌های انسانی جهاددانشگاهی به ویژه تقویت نقش آفرینی اعضای آن مرکز برای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) مبنی بر ارتقاء جهاددانشگاهی گسترش فضای انقلابی و ارتقاء علمی و عملی این نهاد مورد تأکید می‌باشد.

همچنین ضمن بهره گیری از شبکه گسترده جهاددانشگاهی و تعامل سازنده با دانشگاه‌ها و مراکز علمی دستگاه‌های دولتی، بخش عمومی و خصوصی نسبت به موارد زیر کوشا باشید:

۱- برنامه ریزی مناسب جهت پیگیری و تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و جهاد تبیین

۲- تلاش در جهت جذب و بهره مندی از نیروهای جوان مستعد و متخصص ایجاد بستر لازم جهت حضور فعالان علمی فرهنگی و فناوری در جهت انجام ماموریت‌های محوله

گفتنی است، دکتر غلامرضا اسکندریان پیش از این با مدرک دکترای توسعه اجتماعی به عنوان عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی مشغول فعالیت بود.

مدیر گروه روانشناسی اجتماعی و عضو شورای علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی،عضو هیئت تحریریه فصلنامه علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی و انجمن جامعه شناسی ایران از جمله سوابق سرپرست جدید جهاددانشگاهی واحد البرز است که در کارنامه خود، اجرا و همکاری در حدود ۵۰ طرح پژوهشی و انتشار بالغ بر ۱۸ کتاب و مقاله علمی را دارد.

همچنین در نامه‌ای جداگانه از خدمات جلال نوری سرپرست سابق این واحد سازمانی در زمان تصدیش تقدیر و تشکر شد.