توسط مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تأثیرات اجتماعی پژوهشگاه برگزار می‌شود؛

حلقه مطالعاتی ارزیابی تأثیرات اجتماعی؛ ارائه بخشی از کتاب ارزیابی تأثیرات پروژه‌های توسعه، تجربیاتی از هند و دیگر کشورهای آسیایی

۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۶ کد : ۳۵۹۹۳ نشست و سخنرانی ها
نهمین جلسه حلقه مطالعاتی ارزیابی تأثیرات اجتماعی؛ توسط مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تأثیرات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی و با همکاری انجمن جامعه شناسی ایران و اندیشه سرای کنکاش برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه؛ نهمین جلسه از حلقه مطالعاتی با محور ارزیابی تأثیرات اجتماعی قرار است در روز سه شنبه 27 مهرماه 1400 از ساعت 18:30 دقیقه توسط مرکز ارزیابی تأثیرات اجتماعی پژوهشگاه و با همکاری انجمن جامعه شناسی ایران و اندیشه سرای کنکاش برگزار شود. در این حلقه مطالعاتی بخش اول و دوم کتاب «ارزیابی تأثیرات پروژه های توسعه؛ تجربیاتی از هند و دیگر کشورهای آسیایی» محور بررسی و ارائه قرار گرفته است. ویراستار این کتاب هری موهان متور و مترجم آن میثم اهرابیان صدر که توسط نشر همشهری و دفتر مطالعات اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به چاپ رسیده است. این جلسه به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود و سیمین زمانی به عنوان ارائه کننده در این جلسه حضور خواهد داشت.
جهت شرکت در این جلسه می توانید در روز برگزاری به لینک نشست به نشانی http://ac.ihss.ir/ihss164 مراجعه نمایید.

کلید واژه ها: ارزیابی تأثیرات اجتماعی حلقه مطالعاتی ارائه کتاب