کتاب « کشوری به نام زندان؛ حبس انبوه و آفرینش ملتی جدید در آمریکا » منتشر شد

۰۷ آبان ۱۴۰۱ | ۱۶:۰۰ کد : ۴۹۸۹۲ اسلاید اصلی پژوهشی
انتشارات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی، کتاب « کشوری به نام زندان؛ حبس انبوه و آفرینش ملتی جدید در آمریکا » درباره مسائل و آسیب های اجتماعی را منتشر کرد.
کتاب « کشوری به نام زندان؛ حبس انبوه و آفرینش ملتی جدید در آمریکا » منتشر شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی، کتاب « کشوری به نام زندان؛ حبس انبوه و آفرینش ملتی جدید در آمریکا » نوشته مری دی لومن و جان دی کارل  (Mary D looman ,john D carl) با ترجمه الهام شوشتری زاده تابستان ۱۴۰۱ در 237 صفحه، قطع وزیری به قیمت 1220000ریال در دسترس علاقمندان قرار دارد .

در معرفی کناب آمده: مولفان معتقدند که آمریکا ناخواسته کشوری درون مرزهایش ساخته است، کشوری به نام زندان. زندانهـا همه جـا یافت می شـوند و اغلـب هم پـر از آدم هایی اند کـه قانون شـکنی کرده انـد. از دهه1980 آمریـکا در حـال آزمـودن روشـی بـرای کنتـرل اجتماعـی بـوده اسـت.ایـن کشـور امیـدوار اسـت بـا بـه زنـدان فرسـتادن میلیونهـا خطـاکار، رفتارشـان را بـه گونـه ای تغییـر دهـد. این سیاست ضمن هزینه گزاف، آمریکا را به کشوری با بیشترین زندانی تبدیل کرده است. آمریکا یک هشتم مجموع چین و هند جمعیت دارد. اما تعداد زندانیانش از مجموع زندانیان این دو کشور بیشتر است. از سویی به استثناء آمریکا و روسیه، به نظر می رسد رابطه ای کمابیش معکوس میان ثروت و نسبت جمعیت زندانی وجود دارد و در کشورهای ثروتمند جز آمریکا و روسیه، عموماً تعداد جمعیت زندانی کم است. بنابراین، ایده همبستگی بین ثروت و جرم (در آمریکا) نیز زیر سوال می رود. به باور مولفان، مصرف مواد مخدر غیر مجاز علت اصلی شکل گیری کشوری درون کشور آمریکاست، کشوری که آن را زندان می نامیم. به بیان دیگر، آمریکا زندان را بهترین و در بسیاری از موارد، تنها راه کنترل مجرمان می‌‌‌داند. این کتاب برای رهبران عدالت کیفری و نظام بازپروری، سیاستگذاران و اصلاح گران و جامعه دانشگاهی نوشته شده است.

لازم به ذکر است انتشار این کتاب بر اساس تفاهم نامه همکاری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی با سازمان امور اجتماعی کشور و با همکاری دانشگاه تهران صورت گرفته است


نظر شما :