انتصاب سردبیر دوفصلنامه علمی «پژوهش سیاست نظری»

۱۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۰ کد : ۵۳۳۷۹ اسلاید اصلی پژوهشی
رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی در حکمی جهانگیر کرمی را به عنوان سر دبیر دوفصلنامه علمی «پژوهش سیاست نظری» منصوب شد.
انتصاب سردبیر  دوفصلنامه علمی «پژوهش سیاست نظری»

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، طی حکمی از سوی دکتر ایرج فیضی رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی،  دکتر جهانگیر کرمی به عنوان سر دبیر دوفصلنامه علمی «پژوهش سیاست نظری» منصوب شد.

در قسمتی از این حکم آمده است: با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و شایستگی‌های علمی و پژوهشی جنابعالی و نظر به موافقت کمیسیون  نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به موجب این حکم به عنوان سر دبیر دوفصلنامه علمی «پژوهش سیاست نظری» منصوب می‌شوید.

امید است با حضور و مشارکت فعال جنابعالی و سایر اعضای محترم هیئت تحریریه، این فصلنامه بتواند به ارتقاء علمی و پژوهشی حوزه سیاست نظری در کشور کمک کند.