امضای تفاهم نامه همکاری مشترک پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی و نهاد راهبری و پایش طرح های توسعه شهری تهران

۰۹ مهر ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۴ کد : ۶۲۸۵۳ اسلاید اصلی پژوهشی
تفاهم نامه همکاری مشترک پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی و نهاد راهبری و پایش طرح های توسعه شهری تهران در تاریخ ۱۴۰۲.۰۷.۰۸ به امضای جناب آقای دکتر فیضی (رئیس پژوهشگاه) و جناب آقای دکتر خسروی پور (رئیس نهاد) رسید.
امضای تفاهم نامه همکاری مشترک پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی و  نهاد راهبری و پایش طرح های توسعه شهری تهران

به گزارش روابط عمومی، این تفاهم نامه همکاری مشترک با محوریت اتخاذ سیاست­ها و انجام اقداماتی در راستای هم ­افزایی هر چه بیشتر بین نهاد و پژوهشگاه و زمینه ­سازی همکاری دوجانبه به منظور تسهیل فرآیند راهبری و پایش طرح های توسعه شهری تنظیم شده و از جمله هدف­های آن بهره ­گیری از توان علمی پژوهشگاه به منظور برنامه ­­ریزی و هماهنگی در جهت همکاری شبکه ­­ای و تخصصی جامعه محققان در برنامه ­­ریزی توسعه شهری تهران، ایجاد زیرساخت ­های لازم به منظور انجام و پیشبرد مطالعات و اسناد مرتبط با طرح‌های توسعه شهری تهران و تشکیل کمیته ­های مشترک به منظور برنامه­­ ریزی، سیاست­گذاری و نظارت در راستای محقق نمودن اهداف نهاد راهبری بوده است. همچنین تقویت رویکرد اجتماعی و انسان­ محور در اسناد بالادستی توسعه شهر تهران از جمله طرح جامع و تفصیلی و ایفای نقش پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد انشگاهی برای تحقق این هدف، از دیگر موضوع­ های مورد توافق در این جلسه بوده است.