رئیس کمیته دستگاهی هیات حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی پژوهشگاه منصوب شد

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۵ کد : ۶۹۲۹۵ اسلاید اصلی پژوهشی
دکتر مصطفی سمیعی نسب، سرپرست پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی، به عنوان رئیس کمیته دستگاهی هیات حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره این پژوهشگاه منصوب شد.
رئیس کمیته دستگاهی هیات حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی پژوهشگاه منصوب شد

به گزارش روابط ‌عمومی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی، دکتر مصطفی سمیعی نسب، سرپرست پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی، به عنوان رئیس کمیته دستگاهی هیات حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره این پژوهشگاه منصوب شد.

در حکم انتصاب دکتر سمیعی نسب، ضمن تاکید بر اهمیت زمینه سازی فضای گفتگو و نقد در دانشگاه ها و مراکز علمی کشور و حمایت از نظریه پردازی در جامعه نخبگانی، سرپرست پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی به مدت 2 سال به ریاست کمیته دستگاهی این پژوهشگاه منصوب شده است.

شرح وظایف کمیته دستگاهی هیات حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی شامل موارد  زیر است:

1. تعیین و تصویب برنامه­های اجرایی دانشگاه ها و مراکز علمی در راستای تولید علم و برگزاری کرسی­ها؛

2. ایجاد سامانه­های تشویقی برای ترویج کرسی­های نظریه­پردازی، نوآوری، نقد و مناظره؛

3. راه­اندازی کارگروه­ها یا کمیته­های تخصصی در دانشگاه ها و مراکز علمی برای برگزاری کرسی­ها؛

4. بررسی اولیه طرح­نامه­ها و صلاحیت داوران و ناقدان پیشنهادی از طرف کمیته­ها و کارگروه­های تخصصی؛­

5. ارسال نتایج ارزیابی­ها به دبیرخانه هیات حمایت از کرسی­های نظریه پردازی؛

6. نظارت برحسن برگزاری کرسی­ها (تعیین ناظر علمی و ناظر حسن اجرا)؛

7. ارائه گزارش­های دوره­ای با فاصله زمانی حداکثر شش ماه به دبیرخانه هیأت.