انتصاب معاون پشتیبانی و خدمات تخصصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی

۲۱ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۴:۳۰ کد : ۷۰۱۳۹ اسلاید اصلی
سرپرست پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی در حکمی محمد قاسمی سیانی را به عنوان سرپرست معاون پشتیبانی و خدمات تخصصی این پژوهشگاه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، طی حکمی از سوی دکتر مصطفی سمیعی نسب سرپرست پژوهشگاه علوم انسانی و مطاعات اجتماعی جهاد دانشگاهی، محمد قاسمی سیانی به عنوان سرپرست معاون پشتیبانی و خدمات تخصصی این پژوهشگاه منصوب شد.

در قسمتی از این حکم آمده است: با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و شایستگی‌های جناب‌عالی و بر اساس ماده نه اساس‌نامه پژوهشگاه و با توجه به موافقت رئیس محترم جهاد دانشگاهی، به موجب این حکم به عنوان   « سرپرست معاون پشتیبانی و خدمات تخصصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی» منصوب می‌شوید.

امید است در چهارچوب برنامه‌های توسعه‌ای پژوهشگاه و با توجه به برنامه‌های پیشنهادی جنابعالی با تاکید بر رعایت قیدزمانی و نظم در اجرای برنامه‌ها، موفق و مثمر ثمر باشید.

از جنابعالی انتظار می‌رود با بهره‌گیری از ظرفیت‌های معنوی و مادی موجود در پژوهشگاه و نیز با استفاده از سرمایه‌های انسانی پژوهشگاه، در جهت تحقق اهداف والای جهاد دانشگاهی و نیز ایفای نقش موثر در انضباط سازمانی با تاکید بر محورهای زیر اهتمام ورزید.

- اهتمام به برقراری ارتباط موثر و کارآمد با معاونت متناظر در دفتر مرکزی؛

- اهتمام به بودجه‌ریزی دقیق و کاربردی با رعایت قید واقعی‌سازی آمار و ارقام پیشنهادی؛

- اصلاح و تدوین آئین نامه‌‌های مالی و اداری موردنیاز پژوهشگاه؛

- بهبود و ارتقاء حوزه رفاهی نیروی انسانی پژوهشگاه  از مسیر تعاملات با نهادهای بیرونی؛

- ارتباط موثر و مستمر با جهادگران شاغل در پژوهشگاه و اهتمام به حل مسائل و مشکلات ایشان؛

- برگزاری دوره‌های دانش‌افزایی و مهارت‌افزایی با هدف ارتقای کیفی فعالیت‌های جهادگران؛

امیدوارم ذیل عنایت الهی با تجربه و اهتمامی که از حضرتعالی سراغ داریم، بتوان بیش از پیش موثر باشیم.