مراسم اختتامیه اولین همایش جوانی جمعیت و قدرت نظامی برگزار شد

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۶:۰۹ کد : ۷۱۲۹۲ اسلاید اصلی نشست و سخنرانی ها
مراسم اختتامیه اولین همایش جوانی جمعیت و قدرت نظامی به همت سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران و با همکاری دانشگاهها و پژوهشگاه ها و مراکز علمی از جمله پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی در روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در سالن کوثر این سازمان برگزار شد.
مراسم اختتامیه اولین همایش جوانی جمعیت و قدرت نظامی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی،در این همایش ابعاد و زوایای مسئله توسط محققان مورد بررسی و کنکاش قرار گرفت. پیش از برگزاری همایش، نشستهای تخصصی توسط 12 مرکز علمی در زمینه جوانی جمعیت برگزار شده بود که در مراسم اختتامیه این رویداد علمی از دانشگاه ها و پژوهشگاه های برگزیده همکار، از جمله پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی به واسطه ارایه مقالات متعدد و برگزاری نشست، تقدیر به عمل آمد.