اعضای کمیته دستگاهی کرسی‎های نظریه‎ پردازی، نقد و مناظره پژوهشگاه منصوب شدند

۰۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۳ کد : ۷۱۸۸۵ اسلاید اصلی پژوهشی
دکتر مصطفی سمیعی نسب، سرپرست پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی و رئیس کمیته دستگاهی کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره این پژوهشگاه، با صدور احکام جداگانه‌ای اعضای کمیته دستگاهی برگزاری کرسی¬های نظریه پردازی، نقد و مناظره پژوهشگاه را منصوب کرد.
اعضای کمیته دستگاهی کرسی‎های نظریه‎ پردازی، نقد و مناظره پژوهشگاه منصوب شدند

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر مصطفی سمیعی نسب، سرپرست پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی و رئیس کمیته دستگاهی کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره این پژوهشگاه، با صدور احکام جداگانه‌ای دکتر سیدرضا شاکری، دکتر سیدمحمدموسی مطلبی، دکتر فروزنده جعفرزاده پور، دکتر رضا عسکری مقدم، و دکتر محمد محمودی را به عنوان اعضای کمیته دستگاهی برگزاری کرسی­های نظریه پردازی، نقد و مناظره پژوهشگاه منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

با عنایت به صلاحیت علمی و تعهد جنابعالی و اهمیت زمینه سازی فضای گفتگو و نقد و حمایت از نظریه پردازی، نقد و مناظره در پژوهشگاه، به موجب این حکم به مدت 2 سال به عضویت «کمیته دستگاهی هیات حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره پژوهشگاه» منصوب می شوید. انتظار می­رود ضمن حضور فعال در جلسات کمیته مذکور، با مشارکت و همراهی سایر اعضاء نسبت به انجام وظایف زیر اهتمام ورزید:

1. تعیین و تصویب برنامه­های اجرایی پژوهشگاه در راستای تولید علم و برگزاری کرسی­ها؛

2. ایجاد سامانه­های تشویقی برای ترویج کرسی­های نظریه­پردازی، نوآوری، نقد و مناظره؛

3. تصویب بودجه سالانه برای برگزاری کرسی­های پژوهشگاه؛

4. راه­اندازی کارگروه­ها یا کمیته­های تخصصی در پژوهشگاه برای برگزاری کرسی­ها؛

5. بررسی اولیه طرح­نامه­ها و صلاحیت داوران و ناقدان پیشنهادی از طرف کمیته­ها و کارگروه­های تخصصی؛­

6. ارسال نتایج ارزیابی­ها به دبیرخانه هیات حمایت از کرسی­های نظریه پردازی؛

7. نظارت برحسن برگزاری کرسی­های پژوهشگاه (تعیین ناظر علمی و ناظر حسن اجرا)؛

8. ارائه گزارش­های دوره­ای با فاصله زمانی حداکثر شش ماه به دبیرخانه هیأت؛

9. نیاز­شناسی تخصصی در حوزه علوم انسانی و اسلامی.