دیدار رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی با نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی

۲۸ مهر ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۱ کد : ۷۶۷۱۹ اسلاید اصلی پژوهشی
آقای دکتر علی رنجبرکی، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی و هیأت همراه با آقای دکتر مجتبی زارعی نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کردند
دیدار رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی  با نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی، این نشست درعصر روز چهارشنبه ۱۸مهرماه به منظور تبادل همکاری در موضوعات پژوهشی و هم افزایی در تنظیم لوایح و ضروریات کارشناسی امور که در کمیسیون امنیت ملی مجلس مطرح می باشد برگزار گردید.

در ابتدای نشست دکتر رنجبرکی ضمن بیان خاطرات دوران همکاری دکتر زارعی، از ظرفیت های جهاد دانشگاهی در امور پژوهشی و آموزشی یاد کرد و پژوهشگاه را به جهت کارهای تحقیقاتی توانمند دراجرای طرحها وبرنامه های مسئله محور پژوهشی ومزیت های نسبی که می تواند ارتباط خوبی با نیاز های پژوهشی سازمانهای اجرایی همانند شهرداریها و حتی کمیسیونهای مجلس داشته باشد .تعدادی از پروژه ها را نام برده وگزارشی ارائه کرد.

در ادامه دکتر زارعی ضمن تائید این بیان جهاد را از نهادهای توانمند انقلاب اسلامی برشمرد و بر الزام تدارک نیازها و تامین بودجه و امکانات برای این نهاد انقلابی تاکید نمود .

در ادامه دکتر محمودی معاون پژوهشی ضمن برشماری طرحهای در دست اقدام برشناسایی و ایجاد راهکارهای واگذاری پروژه های مطالعاتی شهر تهران به پژوهشگاه علوم انسانی نکاتی را یاداور شد.در ادامه آقای چیت ساز رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی در این نشست ضمن بیان دستاوردهای گروه روانشناسی اجتماعی و مطالعات جوانان ومناسبات نسلی خواستار حمایت مجلس از ردیف بودجه پژوهشگاه شدند .

این نشست با مباحث دکتر صالحی نژاد مدیر کل امورمجلس جهاددانشگاهی ادامه یافت .او ضمن تشکر از وقت ملاقات و گفتگو ، آمادگی جهاددانشگاهی را برای ارائه مطالعات و تحقیقات در جهت هم افزایی با کمیسیون مجلس شورای اسلامی اعلام نمود .

در ادامه دکتر زارعی  عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی، شرایط حساس و تقابل با رژیم صهیونیستی و ضرورت آمادگی کشور در برابر تهدیدات اسراییل و مشارکت پژوهشگاه علوم انسانی در مباحث مطالعاتی پدافند غیر عامل به منظور کاهش آسیب پذیری شهری و مشارکت درمطالعات مدیریت شهری را از جمله راهبردهای همکاری پژوهشگاه با شهرداری تهران عنوان نمود.دکتر زارعی در ادامه بر ضرورت مطالعات در گروه اقتصادی و ارایه راهکارهای مشورتی و افکار سنجی شده در جهت کاهش خسارات به کشاورزان همانند بحث برنج و مجوزهای وارداتی اقلام کشاورزی محصول برنج از خارج کشور و ضرورت پیش بینی های لازمه در خصوص ضرورت واردات در بحث کنترول قیمت محصول در بازار از جمله ظرافت های کلیدی مطالعات اقتصادی برشمرد که اینکار تبعات امنیتی برای کشور خواهد داشت.ولذادر این شرایط امکان برای حضور جهادی در عرصه تحقیقات اقتصادی فراهم است .در پایان مقرر شد گزارشی از فعالیتها و طرحهای پژوهشگاه به دفتر مجلس ارسال گردد.