فراخوان مقاله فصلنامه پژوهش مسائل اجتماعی ایران

۲۸ مهر ۱۴۰۳ | ۱۵:۰۵ کد : ۷۶۷۵۳ پژوهشی اطلاعیه ها و فراخوان ها
پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی با همکاری انجمن‌های علمی و صاحب‌نظران موضوع اقدام به انتشار فصلنامه‌ای با رعایت استاندارهای علمی تحت عنوان «پژوهش مسائل اجتماعی ایران» نموده است. این فصلنامه که موفق به اخذ مجوز علمی از وزارت علوم شده است در محورهای زیر مقاله می پذیرد:
فراخوان مقاله فصلنامه پژوهش مسائل اجتماعی ایران

افزایش بی‌رویه آسیب‌های اجتماعی در سال‌های اخیر، ضرورت شناسایی علل، زمینه‌های شکل گیری، ابعاد و پیامدهای آنرا دوچندان نموده است. با توجه به گستردگی موضوع ایجاد بسترهای متنوعی برای واکاوی زمینه‌ها و اشکال آسیب‌های اجتماعی بیش از پیش اهمیت یافته است. به منظور پاسخگویی به این مهم، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی با همکاری انجمن‌های علمی و صاحب‌نظران موضوع اقدام به انتشار فصلنامه‌ای با رعایت استاندارهای علمی تحت عنوان «پژوهش مسائل اجتماعی ایران» نموده است. این فصلنامه که  موفق به اخذ مجوز علمی از وزارت علوم شده است  در محورهای زیر مقاله می پذیرد:

1. مسائل اجتماعی
  2. اعتیاد و بزه‌دیدگی
  3. مسائل اجتماعی مرتبط با آموزش و پرورش
  4. مسائل و آسیبهای اجتماعی مرتبط با زنان و خانواده
  5. مسائل و آسیبهای اجتماعی- اقتصادی و پیامدهای آن
  6. زیست جنسی و انحرافات اخلاقی
  7. آسیبهای اجتماعی مرتبط با رسانه، ارتباطات و فضای مجازی
  8. آسیبهای اجتماعی مرتبط با همسرگزینی، تغییر الگوهای ازدواج، طلاق و ناپایداری خانواده
  9. خشونت
  10. مسائل و آسیبهای اجتماعی مرتبط حاشیه نشینی
  11. جوانان و آسیبهای اجتماعی آنان
  12. سیاستگذاری و مسائل اجتماعی
  13. عدالت اجتماعی، نابرابری و فقر
  14. تغییرات سبک زندگی و پیامدهای آن
  15. مهاجرت، مهاجرت نخبگان
  16. مسائل اجتماعی مرتبط با حقوق شهروندی

از کلیه محققان، صاحبنظران، اساتید، دانشجویان وعلاقه مندان دعوت می‌کند مقالات خود را در محورهای فوق الذکر، از طریق سایت نشریه https://risi.ihss.ac.ir/ ارسال نمایند.