برگزاری نخستین کارگاه ارزیابی تاثیرات اجتماعی در شهر کرج توسط مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی

۰۴ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۳ کد : ۱۶۳۹۲ نشست و سخنرانی ها
برگزاری نخستین کارگاه ارزیابی تاثیرات اجتماعی در شهر کرج  توسط مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی

در راستای ترویج مفهوم ارزیابی تاثیرات اجتماعی و تلاش در جهت کاربردی کردن این دست از مطالعات و ایفای نقش در سیاست­گذاری­ها و برنامه­ریزی­های مدیریت شهری و همچنین افزایش آشنایی کارشناسان و مدیران شهری، در فعالیتی مشترک بین مرکز ارزیابی تاثیرات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی و سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرج، نخستین کارگاه ارزیابی تاثیرات اجتماعی در این شهر در روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ 1398.11.27 و 1398.11.29 در محل سالن جلسات ساختمان مرکزی شهرداری کرج برگزار شد.

در این کارگاه دوروزه دکتر صلاح الدین قادری، دکتر غلامرضا اسکندریان، دکتر نوید سعیدی رضوانی و دکتر هادی برغمدی مطالبی را در حوزه ارزیابی تاثیرات برای حاضران بیان و در فعالیتی کارگاهی تلاش شد برخی از روش­های مورد استفاده در این حوزه مطالعاتی با همکاری حاضران اجرا و از خلال آن آشنایی حاضران با این حوزه بیشتر گردد.

رئوس مطالب بیان شده در این کارگاه دوروزه به شرح زیر بود:

1.معرفی مطالعات ارزیابی تاثیر

2. معرفی رویکرد تحلیل پایداری در هدایت مطالعات ارزیابی تاثیر

3. آموزش روش اجرای مطالعات ارزیابی تاثیرات اجتماعی

4. معرفی منابع داده­ ای، مطالعاتی و.... جهت کاربرد در اجرای مطالعات ارزیابی تاثیرات اجتماعی

5. مرور نمونه­هایی از ارزیابی تاثیرات انجام شده

با هماهنگی صورت گرفته با شهرداری کرج مقرر شد این کارگاه نوبتی دیگر نیز برای کارکنان و مدیران شهرداری تکرار و پس از آن تلاش گردد تا پژوهشگران استان البرز به عنوان جامعه مخاطب تحت آموزش قرار گرفته تا از این طریق از ظرفیت فارغ التحصیلان و متخصصان استان برای اجرای این مطالعات بهره گرفته شود.