انعقاد تفاهم نامه همکاری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور

۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۲۱:۳۸ کد : ۲۷۹۶۹ پربازدیده ترین اخبار تفاهم نامه همکاری
تفاهم نامه همکاری های مشترک با هدف حمایت از پژوهشگران و فناوران بین پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، این تفاهم نامه همکاری در دی ماه 1399 به امضای دکتر ایرج فیضی (رییس پژوهشگاه علوم انسان ومطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی) و دکتر ایمان افتخاری (رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور) رسیده است. این تفاهم نامه در راستای حمایت صندوق از پژوهشگران و فناوران، به منظور شناسایی، برقرار ارتباط و حمایت از این قشر توانمند جامعه و همچنین پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی به منظور استفاده از مشارکت و همکاری های علمی آنان در زمینه اجرایی سیاست های خود منعقد شده است.

گفتنی است موضوعات اصلی اشاره شده در این تفاهم نامه به شرح زیر است:

1- همکاری در زمینه اجرای 10 طرح تحقیقاتی پسادکتری و 15 طرح پژوهشی در راستای اولویت های تحقیقاتی اعلام شده طرفین و مقررات و سیاست های حمایتی صندوق.

2- ایجاد لینک پورتال های دو مجموعه برای آگاهی از کارهای تحقیقاتی انجام شده و در دست انجام.

کلید واژه ها: پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی تفاهم نامه همکاری