با حضور عضو هیأت علمی پژوهشگاه برگزار می‌شود؛

سومین نشست از مجموعه وبینارهای تخصصی دوشنبه های مشارکت اجتماعی

۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۱ کد : ۳۴۱۲۱ نشست و سخنرانی ها
سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با همکاری انجمن جامعه شناسی ایران و دانشگاه خوارزمی سومین نشست از مجموعه وبینارهای تخصصی فعالیت داوطلبانه مشارکتی در حوزه شهر، نقد گذشته، چشم انداز آینده را با عنوان «تعامل سازمان های مردم نهاد و شهرداری» برگزار می‌کند.
سومین نشست از مجموعه وبینارهای تخصصی دوشنبه های مشارکت اجتماعی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه؛ این نشست از مجموعه وبینارهای تخصصی فعالیت داوطلبانه مشارکتی در حوزه شهر، نقد گذشته، چشم انداز آینده با عنوان «تعامل سازمان های مردم نهاد و شهرداری» و با حضور هادی برغمدی عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی و محمدکریم آسایش؛ کنشگر و پژوهشگر شهری به عنوان سخنران در روز دوشنبه 11 مرداد ماه 1400 از ساعت 10 الی 12 برگزار می‌شود.

این نشست از طریق شبکه اجتماعی اینستاگرام سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران به نشانی swsc.news.ir به صورت زنده پخش خواهد شد.

کلید واژه ها: دوشنبه های مشارکت اجتماعی هادی برغمدی نشست تخصصی