سومین پیش نشست محور ویژه، مهار تورم و رشد تولید

۲۲ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۲۱ کد : ۵۸۰۶۳ نشست و سخنرانی ها
سومین پیش نشست همایش اقتصاد ایران، اصلاحات ساختاری در گام دوم، محور ویژه، مهار تورم و رشد تولید، با موضوع برنامه‌های توسعه و تولید و سرمایه گذاری برگزار می‌گردد
سومین پیش نشست محور ویژه، مهار تورم و رشد تولید

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه سومین پیش نشست همایش اقتصاد ایران (اصلاحات ساختاری در گام دوم)، محور ویژه، مهار تورم و رشد تولید، با موضوع «برنامه های توسعه و تولید و سرمایه گذاری» با سخنرانی دکتر بایزید مردوخی 23 خرداد ساعت 9 صبح در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود. لازم به یادآوری است که این همایش در پژوهشکده امور اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی و توسط آن وزارتخانه در پنج محور 1) اصلاح ساختار نظام سیاست‌گذاری اقتصادی (ساختار حکمرانی اقتصاد سیاسی)، 2) اصلاح ساختار حکمرانی بر مبنای داده (با هدف شفافیت اقتصادی)، 3) اصلاح ساختار نظام مالی (بانک و بازار سرمایه)، 4) اصلاح ساختار نظام مالیاتی-حمایتی، 5) اصلاح ساختار نظام بودجه‌ریزی، 6) محور ویژه، مهار تورم و رشد تولید طراحی شده است و مسئولیت محور ویژه بر عهده پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی است.

آدرس ورود به جلسه: http://ac.ihss.ir/ihss213