توسط مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت پژوهشگاه برگزار شد؛

برگزاری آزمون دوره‌های آموزشی مکاتبه‌ای ویژه شهرداری‌های استان تهران

۱۲ دی ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۳ کد : ۴۰۱۲۴ آموزشی
آزمون دوره‌های آموزشی مکاتبه‌ای با موضوعات شهرسازی، مدیریت شهری، خدمات شهری، امور اقتصادی و سرمایه‌گذاری ویژه شهردارها و مدیران شهرداری‌های استان تهران توسط مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی برگزار شد.
برگزاری آزمون دوره‌های آموزشی مکاتبه‌ای ویژه شهرداری‌های استان تهران

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه؛ آزمون دوره‌های آموزشی مکاتبه‌ای با موضوعات شهرسازی، مدیریت شهری، خدمات شهری، امور اقتصادی و سرمایه‌گذاری ویژه شهردارها و مدیران شهرداری‌های استان تهران در تاریخ 29 و 30 آذرماه 1400، با هدف ارتقا سطح دانش مورد نیاز در حوزه مدیریت شهری برگزار شد.
این آزمون با حضور نماینده جهاد دانشگاهی و نماینده دفتری امور شهری و شوراهای استانداری، و شهرداری‌های استان تهران در دو (حوزه شهرداری شهریار‌ و‌ باقرشهر) با رعایت موارد بهداشتی کرونا و بر طبق دستورالعمل آموزشهای مکاتبه­‌‌ی ‌برگزار شد.
هدف از برگزاری این آموزشها به صورت مکاتبهای علاوه برکاهش هزینه‌ها، آموزش طیف وسیعی از فراگیران و برآورده کردن نیازهای آموزشی فراگیرانی است که به دلایل گوناگون و به‌ویژه به دلایل شرایط کرونایی، امکان شرکت در آزمون‌های حضوری را ندارند.

کلید واژه ها: مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت آزمون دوره های آموزشی