امضای تفاهم نامه همکاری بین پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی و سازمان جهاد دانشگاهی واحد گیلان

۱۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۹ کد : ۹۳۲۱ اسلاید اصلی پژوهشی

به گزارش معاونت پژوهشی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی روز چهارشنبه مورخ 98.04.12 در راستای تعمیق و توسعه همکاری‌ها و انجام فعالیت‌های علمی ـ پژوهشی مورد نیاز و برنامه‌های مشترک بین پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی به نمایندگی آقای دکتر ایرج فیضی و سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان به نمایندگی آقای دکتر فریبرز جمالزاد، در موضوع " انجام طرح های راهبردی- عملیاتی شهر و شهرداری‌های استان گیلان "  برای مدت 2 سال منعقد گردید و در جلسه مدیران دو مجموعه و نیز حضور مدیرکل محترم دفتر تخصصی علوم انسانی، اجتماعی و هنر جهاد دانشگاهی خانم دکتر منزوی امضا و رونمایی گردید.
     این تفاهمنامه بر اجرای تحقیقات و خدمات تخصصی و تولیدات علمی بویژه با رویکرد میان رشته ای از حیث علمی و همکاری های محلی و بومی در وجه عملیاتی تاکید دارد.