انعقاد قرارداد طرح پژوهشی «برنامه جامع احیا و نوسازی محله شهید هرندی»

۰۹ آبان ۱۴۰۵ | ۰۹:۴۴ کد: ۱۰۸۲۳۹ پژوهشی
قرارداد اجرای طرح پژوهشی «برنامه جامع احیا و نوسازی محله شهید هرندی» میان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی و شهرداری منطقه ۱۲ تهران منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی، این طرح در ادامه فعالیت‌های پژوهشگاه در حوزه بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری و با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی و توسعه کسب‌وکار در این محدوده شهری تعریف شده است.قرارداد اجرای طرح پژوهشی «برنامه جامع احیا و نوسازی محله شهید هرندی» میان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی و شهرداری منطقه ۱۲ تهران منعقد شد.

این قرارداد در راستای اتمام دو شبکه برنامه گروه مدیریت، برنامه‌ریزی شهری و منطقه‌ای پژوهشگاه در حوزه بافت‌های فرسوده شهری، سومین شبکه برنامه این گروه با عنوان «تحلیل یکپارچه ظرفیت بافت‌های ناکارآمد شهری با تأکید بر توسعه کسب‌وکار» با حمایت شهرداری منطقه ۱۲ تهران در دستور کار قرار گرفت. بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، تمرکز اصلی این طرح بر بررسی ظرفیت‌ها، کسب‌وکارها و فعالیت‌های اقتصادی محله شهید هرندی خواهد بود.

کارفرمای این طرح شهرداری منطقه ۱۲ تهران است و مهندس نقی عسگری و دکتر محمد قاسمی مسئولیت اجرای آن را بر عهده دارند.

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی امیدوار است اجرای این طرح، با شناسایی ظرفیت‌های موجود و ارائه راهکارهای مبتنی بر مطالعات علمی و پژوهشی، زمینه بهره‌گیری از توانمندی‌های اقتصادی محله شهید هرندی و تدوین برنامه‌های مؤثر برای احیا و نوسازی این محدوده شهری را فراهم آورد.

text to speech icon

کلیدواژه‌ها: شهری برنامه پژوهشگاه پژوهشگاه علوم پژوهشگاه علوم انسانی پژوهشگاه علوم انسانی مطالعات طرح مطالعات انسانی مطالعات علوم انسانی مطالعات محله هرندی نوسازی محله هرندی


نظر شما :