رونمایی‌ ازطرح پیمایش ملی خانواده در حضور رییس‌جمهور

۱۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۶ کد : ۱۰۳۹۷ اسلاید اصلی پربازدیده ترین اخبار
رونمایی‌ ازطرح پیمایش ملی خانواده در حضور رییس‌جمهور

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، در این مراسم از 3 پروژه تولید آنتی‌بادی‌های درمانی دارو درمانگر "گاما"، داروی درمان سوء هاضمه "نیگلاپسین" و کتاب "طرح پیمایش ملی خانواده" رونمایی شد.

طرح پیمایش ملی خانواده

ایده‌ی طرح پیمایش ملی خانواده در گروه تخصصی علوم انسانی و اجتماعی جهاددانشگاهی مطرح و پس از آن، در شورای بررسی نهایی طرح‌های جهاددانشگاهی تصویب شد.

هدف از اجرای این پیمایش، ارایه‌ی تصویر دقیق، جامع و تعمیم‌پذیری از وضعیت خانواده در ایران است. از موضوعات و مسایل مرتبط با قبل از ازدواج (نظیر شیوه‌ی آشنایی زوجین با هم) تا موضوعات مرتبط با زندگی خانوادگی و نهایتاً موضوعات مرتبط به پایان زندگی خانوادگی و طلاق.

ابعاد مختلف خانواده تا حد امکان هم در بعد نگرشی و هم در بعد رفتاری بررسی شده است.

حاصل پیمایش حاضر مجموعه‌ای از داده‌ها و اطلاعات حوزه خانواده در مناطق شهری ایران است. این مجموعه ارزشمند از اطلاعات علاوه بر ارایه تصویری دقیق و تعمیم پذیر از وضعیت خانواده در ایران این امکان را فراهم کرده تا در قالب تحلیل ثانویه‌های موضوعی، ابعاد مختلف خانواده با دقت و تمرکز بیشتر و مبتنی بر چارچوبهای نظری متناسب، مورد تحلیل و تبیین قرار گیرد.