مقام معظم رهبری: من اصرار می کنم، تاکید می کنم، بنیاد نخبگان و همه‌ی نهادهای نخبگانی باید به علوم انسانی بپردازند.

۱۱ آبان ۱۳۹۸ | ۰۸:۱۵ کد : ۱۲۵۹۶ اسلاید اصلی پربازدیده ترین اخبار
مقام معظم رهبری: من اصرار می کنم، تاکید می کنم، بنیاد نخبگان و همه‌ی نهادهای نخبگانی باید به علوم انسانی بپردازند.

مقام معظم رهبری: من اصرار می کنم، تاکید می کنم، بنیاد نخبگان و همه‌ی نهادهای نخبگانی باید به علوم انسانی بپردازند.
حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی روز چهارشنبه 17 مهر در دیدار دو هزار نفر از نخبگان جوان و استعدادهای برتر علمی، ادامه پیشرفت علمی کشور را در کوران حرکت پرشتاب علمی جهان، کاملاً ضروری و حیاتی خواندند و با اشاره به شوق سرشار، انگیزه تحسین برانگیز و اعتماد به نفس جوانان نخبه تأکید کردند: هر جوان نخبه پاره تن ایران عزیز ماست و برای رفع مشکلات نخبگان باید سند راهبردی امور نخبگان را کاملاً جدی اجرا و پیگیری کرد.
ایشان در بخشی از بیاناتشان در خصوص اهمیت و ضرورت پرداختن به علوم انسانی فرمودند: بنیاد نخبگان و همه‌ی نهادهای نخبگانی به علوم مختلفی میپردازند، من اصرار میکنم، تأکید میکنم به علوم انسانی هم بپردازند؛ به اقتصاد بپردازند، به حقوق بپردازند، به مدیریّت‌ بپردازند؛ ما به حضور نخبگانی در اینها احتیاج داریم. دیروز که من اینجا از نمایشگاه بازدید میکردم یک دستگاهی را ساخته بودند، سازنده‌ی دستگاه گفت: «این دستگاه فقط در آمریکا وجود دارد و غیر از آمریکا هیچ جای دنیا این دستگاه را ندارند، این را ما خودمان ساخته‌ایم»؛ خب اینها مهم است؛ این جوان نخبه‌ای که میتواند در زمینه‌های فنّی، مهندسی، این‌ جور کارِ برجسته انجام بدهد -کارهایی که دیدیم و میدانیم و بعضی از مردم هم کارهای بسیار مهمّی که انجام گرفته را نمیدانند- میتواند در زمینه‌ی مسائل اجتماعی کشور، در زمینه‌ی مسائل اقتصادی کشور [هم]، فکر کند، راه ارائه بدهد.
برخی از مسائل کشور در زمینه‌های اقتصادی ناشی از کمبودهای تحقیق علمی است؛ جوانهای ما باید وارد بشوند. امروز  مثلاً فرض کنید در زمینه‌ی مسائل اقتصاد، مسئله‌ی تورّم، مسئله‌ی کاهش قدرت پول ملّی، مسئله‌ی اشتغال، مسئله‌ی مسکن، در زمینه‌ی مسائل اجتماعی، مسئله‌ی ازدواج، آسیب‌های اجتماعی، اعتیاد و غیره، همه‌ی‌ این مسائل، مسائلی است که با دانشِ نخبگانی، با حرکت نخبگانی جوانهای ما میتواند راه‌های حلّ بسیار خوبی پیدا کند.
مقام معظم رهبری در این دیدار همچنین بر تداوم رشد علمی کشور، توسعه و گسترش شرکتهای دانش بینان، ایجاد زیرساختهای قانونی، و رفع موانع کسب و کار تاکید کردند. ضرورت علم توأم با فرهنگ صحیح از دیگر مطالبات و تاکیدات معظم له بود. ایشان در این خصوص فرمودند: علم این جوری است که اگر چنانچه با فرهنگِ درست، با مشی فکری درست همراه نباشد، چیز خطرناکی خواهد شد. ما به همین دلیل معتقدیم در مجموعه‌های نخبگانی، دین و ملّیّت -یعنی پایبندی جدّی دینی و شرف جدّی ملّی- بایستی بجِد دنبال‌گیری بشود. دانشمند ایرانی وقتی با فرهنگ اسلامی و ایرانی آمیخته است، آن وقت یک جزء حیاتی از حیات ملّت است؛ در واقع به مجموعه‌ی ملّت روح میبخشد، توان میبخشد.
 
برای متن کامل بیایان به لینک زیر مراجعه شود:
https://www.leader.ir/fa/content/23631


نظر شما :